VPS lehetőségek ismertetése és előnyeik bemutatása

 

SSD webtárhely

SSD webtárhely

Tudtátok, hogy a VPS (Virtual Private Server) bérlésnek számtalan előnye van? Az egyik legfontosabb előnye, hogy a VPS lehetővé teszi számunkra, hogy több weboldalt is üzemeltessünk anélkül, hogy bármilyen konfliktusba kerülnénk. Igen, jól hallottad! Egyetlen VPS segítségével akár több weboldalat is futtathatsz egyszerre. Így ha te vagy az a típusú ember, aki szeretné kihasználni az internet adta lehetőségeket és több oldalon keresztül pörgetni az üzletét – na akkor a VPS-nek pont neked találták ki.
De miért olyan nagyszerű ez? Nos, mert így nem kell minden egyes oldalhoz külön tárhely csomagot venned. Gondolj csak bele: ha 10 weboldalt szeretnél üzemeltetni és mindegyikhez veszel egy-egy tárhely csomagot – hát azt hiszem nem kell mondani mekkorába futhatnak fel költségeid. De ott van még például az is, hogy saját IP-címed lesz – ami ugyebár elengedhetetlen manapság ha komolyabban gondolkodsz online jelenlétedről.
Ráadásul sokkal biztonságosabb is mint más megoldások! Mert itt a teljes ellenőrzés nálad van – senki sem fogja befolyásolni az általad tartalmazott információkat vagy adatokat. És tudod mi a legjobb? Azt te döntöd el mikor frissítesz vagy változtatsz valamit rajta. Nem leszel kiszolgáltatva senkinek!
És még valami: Ha WordPress-t használod – amit ugye rengetegen teszünk -, akkor tudnod kell: a WordPress tárhely bérlésekor érdemes figyelembe venni ezt az opciót is! Egyszerűen kezelhetőek vele ezek az oldalak és gyorsan be lehet állítani őket.
Szóval összegezzük: A VPS bérlése esetén spórolhatsz pénzen és időn; jobban alakíthatod saját igényeidhez weboldalaidat; nagyobb biztonságban tudhatod magad és weboldalaid látogatóit; könnyebb kezelést nyújt WordPress esetén… Hmmm… Talán már te is látod miért olyan előnyös választás ez?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!